From: Volodymyr Nedashkivskyi <volodymyr.nedashkivskyi@gmail.com>
Sent: Saturday, April 11, 2020 2:20 PM
To: Info Inbase <info@inbase.com.ua>
Subject: Re: Поведінка співробітника компанії inbase
Знову чергова тема:
zugunder.com/index.php?topic=299308.0
Ви плануєте якось реагувати, чи мені треба в ЗМІ написати про співробітника inbase?
On Sun, 5 Apr 2020 at 12:55, Volodymyr Nedashkivskyi <volodymyr.nedashkivskyi@gmail.com> wrote:
Добрий день,
мене звати Володимир Недашківський linkedin.com/in/volodymyrnedashkivskyi/
Десь півроку тому гугл підказав мені, що один з ваших співробітників, Павло Олексійович Волошин, займається систематичним цькуванням мене, постить образливу інфу, мої фотографії, інформацію про мою родину і т.д. на форумі для, наскільки я зрозумів, тих хто відсидів у тюрмі.
Для довідки: я вжн 11 років не проживаю в Україні, не був в Україні 7 років і ніколи не був знайомий з Павлом.
Павло, зазвичай, відкриває якусь тему і викладає мою фотографію, з образами, погрозами щодо мене, моєї родини. дітей.
Для прикладу - сьогодні zugunder.com/index.php?topic=298765.0
вчора zugunder.com/index.php?topic=298689.0 зокрема (zugunder.com/index.php?topic=298689.msg8339658#msg8339658)
Він відкрито пише свою адресу zugunder.com/index.php?topic=298765.msg8342790#msg8342790
Пише про свою компанію zugunder.com/index.php?topic=298689.msg8339361#msg8339361. і про проекти
Також він постисть свої особисті фотографії з мемами, в яких вказує що "їбав мене"
Досить часто згадує мого батька і каже що він із села і "єбав коз"
Я не буду надавати посилання на весь це бруд, але якщо у вас є бажання - то без проблем надам докази.
Пропоную вам звільнити цього співробітника. Чекаю на відповідь.
З повагою, Володимир