• АНДРОПОВ™ • здесь предупреждают, а потом наказывают™ •

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Я тепер за Юлю

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Я тут подумала і зрозуміла, що Петру П. нічого не світить на виборах і вирішила поступово дрібними шажками перебігти до Юлі Т.
Прізвища не називаю через конспірацію.

2

Дірко, не спіши, ще не всі кондєдати вилізли.
А раптом ти продешевила? :surprise:

3

Дірко!!!
Побєжалі до Насірова!!
У нього домік в Лондоні, може, тебе взяв би, ну там тіпа як прес-секретутку.
Правда, Насірик вроді больний, ну то нічого, ти по - бистрому його б там ..

4

Та мені вже і Володимир Олександрович звонили. Я на такому роздоріжжі тепер. Стільки сумнівів.

5

В основі розвитку психічних розладів при цукровому діабеті лежить цілий ряд факторів соматогенного та психогенного характеру. До соматогенних факторів відносяться гіпоглікемічні реакції, ураження внутрішніх органів, численні метаболічні розлади, які знижують енергетичне забезпечення органів і тканин, розвиток діабетичної енцефалопатії, діабетичної церебральної ангіопатії та ураження серцево-судинної системи, пов’язане з раннім розвитком атеросклерозу. Серед психогенних факторів перш за все слід виділити необхідність постійного дотримання дієти і медикаментозного лікування, імовірність розвитку важких інвалідизуючих ускладнень, зниження рівня соціальної адаптації і якості життя, безпліддя, імпотенція у чоловіків та вторинна аноргазмія у жінок. Психічні розлади при цукровому діабеті в залежності від контингенту обстежених хворих зустрічаються в 1,3–100% випадків. Розповсюдженість даних розладів серед осіб похилого віку досягає практично 100%.
===========++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Тому я і моя сім'я будемо голосувати за Юлію Володимирівну.

6

Ставлю на Зеленського.
Він безумовний фаворит.