Вже за 2 місяці стало зрозуміло, що ніщо вже не змінить мій вибір : Петро Порошенко отримає другий термін президентства!
Є 2 головні фактори:
1) ТОМОС! Є така недонація виродків: рузьге (русские, россияне, москали, кацапы, кАзлАмордые свинособаки тощо). Це - генетична помилка, нелюди, існування яких постійно несе загрозу не тільки для українців, а й для всього цивілізаційного світу.
Наш томос кожен день методично знищує цих виблядків. і дуже скоро ми взагалі забудемо це слово "рузьге", їх огидний язик. Будуть москалі, вятічі, волжани та інші після денацифікації.
2) Повне придушення майдану. Як відомо, ідеалами, особливо першого, та й другого (після 15 січня) майданів було "вбивай, грабуй, кради, гвалтуй, вчиняй беззаконня, твори безлад". Це не мої ідеали, я не прихильник майданів, особливо страшного першого, коли купка стоячих за гроші провокаторів, а на майдані стояли лише за гроші, вкрали у мене голос, потім взагалі сфальсифікували вибору на користь Ющенка, який мені був огиден.
У Петра я теж не бачу жодної майданівської риси, він дійсно - патріот України, і жодної майданівської дії не зробив, начебто не краде з бюджету і Гройсман. У 2010 майдан був переможений чесними прозорими виборами, зараз же Петро остаточно переміг майдан задовго до виборів.
Залишився один Парубій, але це ненадовго, та просто ілюструє, ЩО було прихильниками майдану, і як воно виглядає. Щоб ніколи знову!